wie ben ik

Over Missie Fit

Ik ben Eva Briaire, sportfanaat en sinds begin 2020 eigenaar van Missiefit. Met de oprichting van mijn eigen sportschool ging een lang gekoesterde wens van mij in vervulling.

Even voorstellen

Ik ben Eva Briaire, sportfanaat en sinds 2020 eigenaar van Missiefit. Met de oprichting van mijn eigen sportschool ging een lang gekoesterde wens van mij in vervulling. Ik verzorg al sinds 2006 groepslessen waaronder Spinning, Dansles, Pump, Steps, Total Body workout en Body & Mind lessen. Tot december 2019 deed ik dit bij Fitland en Basic Fit, maar met Missiefit kan ik eindelijk mijn eigen visie van persoonlijke begeleiding, intensieve workout, ontspanning en gezelligheid combineren.

Het is mijn missie om anderen te motiveren om op een verantwoorde manier bezig te zijn met hun lichaam.

 

Over Missiefit

Ben jij op zoek naar een sportschool waar je professionele begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt? Wil je dit graag doen in een gezellige omgeving en op kleinschalig niveau? Geen uitpuilende zalen maar juist sfeer? Dan is Missie Fit in Lelystad echt iets voor jou!

Nog even napraten na je workout? Neem dan nog even een kopje koffie of thee na afloop, want naast het sportieve deel is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Wil je liever een training op maat? Informeer dan bij mij naar de mogelijkheden. Graag kijk ik samen met jou naar de beste workout voor jouw wensen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keer langs voor een proefles.

Populaire programma’s

Total Body Workout
Strong fit
Fit yoga
Work

Bewegen is leven

MissieFit

Openingstijden

Maandag 19:15 - 20:45

Woensdag 18:45 - 21:15

Vrijdag 8:45 - 11:00

Zondag 8:45 - 11:30

Personal Training is op afspraak

Adres

Gebouw IJsclub Lelystad
Toeloop 17
8223 PB Lelystad

Reserveer online